Laatste Nieuws - Amsteleind

Business Club
Ga naar de inhoud

Laatste Nieuws


Afscheid van Pim Körner en Wouter van den Boogaard
Oss, 20 mei 2019

Gisteren was ook de laatste thuiswedstrijd van 2 spelers die beide meer dan 10 jaar in de selectie van Margriet hebben gespeeld: Pim Körner en Wouter van den Boogaard.

Pim begon zijn avontuur in de selectie in het eerste als verdediger. Daarna speelde hij nog meerdere jaren in het tweede en de laatste jaren verruilde hij de achterhoede zelfs voor de spitspositie.

Wouter van den Boogaard kwam als keeper bij de selectie en werd al snel eerste keeper. 5 jaar geleden besloot hij om het te gaan proberen als veldspeler en speelde hij 3 jaar als rechts- of linksback in het tweede. De laatste 2 jaar droeg hij weer zijn vertrouwde handschoenen om het doel schoon te houden.

Beiden zullen volgend seizoen in Margriet 4 te bewonderen zijn.

Op vrijdagavond 21 juni is er een afscheidswedstrijd georganiseerd om afscheid te nemen van beide heren. De aftrap is om 20:00 uur en iedereen is van harte welkom om te komen kijken en daarna in de kantine een drankje te doen.

                                Margriet 2 wint van Mierlo Hout en is nu definitief zeker van lijstbehoud
Oss, 20 mei 2019

Margriet 2 speelde gisteren alweer haar een na laatste wedstrijd van het seizoen. Het ontving Mierlo Hout 2, dat net onder Margriet op de ranglijst staat. In de wedstrijd in Helmond werd er met 1-2 gewonnen en ook vandaag trok Margriet aan het langste eind. Het werd uiteindelijk 5-1 en daarmee zorgde Margriet ervoor dat het netjes in de middenmoot eindigt dit seizoen.

In de eerste helft was Margriet grotendeels de bovenliggende partij. Mierlo Hout leek na 10 minuten spelen het initiatief over te nemen, maar Margriet herpakte zich na zo’n 10 minuten. Nadat veel aanvallen in de laatste fase stukliepen was er na een half uur spelen de verdiende voorsprong voor Margriet. Na een mooie aanval was het uiteindelijk Dannie Aragon die klaarlegde voor Emiel van de Schepop. Emiel schoot de bal laag in de verre hoek. Margriet kon echter niet lang genieten van de verdiende voorsprong. De eerste aanval van Mierlo Hout was namelijk meteen raak. Uit de kluts viel de bal voor de voeten van de spits die direct schoot en zijn inzet via de binnenkant van de paal verzilverd zag worden.

Na de rust bleef het spelbeeld hetzelfde. Margriet had meer de overhand en langzaam werden er ook steeds meer kansen gecreëerd. De afronding was echter niet optimaal waardoor het tot de 60ste minuut duurde voordat (wederom) Emiel van de Schepop Margriet op voorsprong bracht. Rick van Rodijnen ging op rechts voorbij aan zijn tegenstander, kapte terug en schoot vervolgens op de keeper. De bal ging voorbij aan Pim Körner, maar daarachter dook Emiel van de Schepop op om in een leeg doel te schieten. Margriet liet het na om de wedstrijd meteen in het slot te gooien door een aantal goede mogelijkheden onbenut te laten en pas in de slotfase liep het uit op Mierlo Hout. Rob van de Ven (J-O19 1) viel in en merkte dat er veel ruimte lag om tussen de verdedigers van Mierlo Hout heen te lopen. Hij scoorde maar liefst 3 maal! Eenmaal op aangeven van Rick van Rodijnen, eenmaal na een mooie actie en eenmaal op aangeven van de goed ingevallen Joël van Lith.
Afscheid Danny de Natris
Oss, 19 mei 2019

Met zijn 6e jaar werd hij al lid van Margriet en groeide binnen de vereniging op tot niet alleen een echte clubman, maar ook een alom gerespecteerde sporter en uitstekende doelman, die, ook als het even tegenzat en een trainer niet voor hem koos, toch de vereniging trouw bleef en zicht steeds weer terugknokte in de hoofdmacht van Margriet. Inmiddels is hij 36 dit jaar en heeft hij bij zijn vereniging 17 jaar op selektienieau onder de lat gestaan en dat meer dan 450 wedstrijden lang.

Vandaag nam hij afscheid en werd hij uitbundig geëerd voor alles wat hij voor Margriet betekent heeft en betrad hij het veld samen met zijn 8-jarige dochter. TC Voorzitter Pascal van Druten en aanvoerder Joey Schuurmans overhandigden op het veld een inlijst keepersshirt en vlak voor het einde van de wedstrijd viel hem een publiekswissel ten deel. Onder luid applaus en begeleid door de complete selektie, inclusief alle geblesseerden, nam hij zijn welverdiende applaus ten deel.

Na afloop in het sponsorhome  werd  alles nog eens dunnetjes overgedaan en spraken Pascal van Druten namens Margriet en Ruud Megens namens de Stichting Amsteleind Promotion hun waardering uit voor zijn trouw en inzet. In zijn dankwoord liet hij gelukkig weten dat hij nog wel aktief blijft en af en toe mee zal trainen.Doelpunten: Emiel v.d. Schepop(2x) en Rob v.d. Ven (3x)Business Meeting geslaagd
Oss, 19 mei 2019

De Stichting Amsteleind Promotion organiseerde samen met r.k.s.v. Margriet de Business Meeting 2019, waarbij de multifunctionele ruimte tijdelijk was omgebouwd tot sponsorhome.

In de rust van de wedstrijd was het Pascal van Druten die namens beide organisaties alle sponsoren en genodigden van harte welkom heette.
Na afloop van de wedstrijd kwamen ook de spelers er bij en werd afscheid genomen van Danny de Natris, leider Gert-Jan van der Leest en trainer Mark Strik.

Na 18.00 uur verplaatste het gezelschap zich naar het kantinedeel van het clubhuis en was het nog enige tijd uitermate gezellig, mede door een opzwepend optreden van "De VIER VILTJES".

Wij danken de sponsoren van de Business Meeting:

               


         

Deze laatste thuiswedstrijd stond in het licht van het afscheid nemen van:

Danny de Natris

 
Leider Gert-Jan van der Leest en Trainer Mark Strik


Margriet kan FC Schadewijk niet stoppen.
 
Oss, 19 mei 2019

 
Voor Margriet stond nog nauwelijks meer op het spel dan de eer en de sportieve plicht. FC Schadewijk had nog een theoretische kans, die ondanks de drie punten na afloop van de wedstrijd ook verdwenen was door de uitslagen van de concurrentie. Bij Margriet stond de wedstrijd ook in het teken van het afscheid van doelman Danny de Natris. Gehuldigd bij de opkomst van de teams en geëerd met een publiekswissel vlak voor tijd.

 
 
De eerste helft golfde het spel op en neer, met aan beide zijden enkele kansen. Tot het moment dat oud-Margrieter Danny Laukes de bal mocht aannemen halverwege de Margriethelft en hem te veel ruimte werd geboden door de verdediging. Hij is juist befaamd om zijn goede traptechniek en ook nu liet hij hiervan zien. Met een prachtig en onhoudbaar schot liet hij doelman de Natris kansloos. (0-1)
 

Na rust bracht scheidend trainer Mark Strik zijn topscoorder in het veld. Kay van den Haterd, dit seizoen goed voor 10 doelpunten, was vorige week in Boxmeer al eens geblesseerd uitgevallen en nog niet fit voor een hele wedstrijd. Lang kon hij echter niet van zijn invalbeurt genieten.
Enkele minuten later maakte hij het doelman Martin Roelofs op de achterlijn erg lastig. Deze schoot de bal tot corner, maar raakte daarbij ook van den Haterd ongelukkig. Na afloop werd hij naar het ziekenhuis gebracht voor nader onderzoek.

In de 53e minuut was het wederom een oud-Margrieter die voor de Schadewijkers de score opvoerde naar 2-0. In deze fase drong Margriet steeds meer op en veronachtzaamt dan de verdediging. Als dan een verdediger ook nog uitglijdt kon Benjamin Duah makkelijk doorgaan, omspeelde doelman de Natris en scoorde.
 
Margriet deed nog wel wat terug. Met een prachtig doelpunt scoorde Jeffrey van Vlijmen 1-2, waarna Margriet alles probeerde om de gelijkmaker te forceren, hetgeen echter te vergeefs bleef.

 
Opstelling Margriet:
 
Danny de Natris (86’Youri Pataki), Rob Ooms, Jorn van Bakel, Ruud Dielis, Roy Govers, Lars van de Kamp, Mitch Pennings, Ramon Verbiesen, Morris Landman, Jeffrey van Vlijmen, Joey van Lith (46’Kay van den Haterd ) ( 51’Veron Lionarons).TC Nieuws (14)
Oss, 19 januari 2019

De begeleiding van onze selectie ziet er in het seizoen 2019-2020 als volgt uit:

Margriet 1
Hoofdtrainer:                       Maarten van Vugt
Keeperstrainer:                    Dirk van Egtelen
Fysiotherapeut:                   Jason van Ieperen
Assistent scheidsrechter     Jeroen Scherpenzeel                 

Verder zullen Hans de Jong en Bart Aarts weer als teammanager fungeren. Daarmee keren zij terug in hun oude functie en maken zij het begeleidingsteam van Margriet 1 compleet.

Margriet 2
Trainer:                                Boy Hoefnagels
Teammanager:                     Javad Bakhshi
Fysiotherapeut:                    Rick Cornelissen
Assistent scheidsrechter:     Derek Pluijlaar

Op donderdag 27 juni a.s., aanvang 20.00 uur, zal de begeleiding evenals de spelers zichzelf voorstellen tijdens de selectieavond.
Ook zal de technische commissie de sportieve doelstellingen toelichten en de plannen voor komend seizoen onthullen.

Bij dezen nodigt de TC dan ook alle commissie- en overige kaderleden uit om bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn.


VoorbeschouwingAfscheid van Danny de Natris
---
BUSINESS MEETING 2019
---
Stadsderby Margriet – FC Schadewijk
 
Oss, 15 mei 2019
 
 
A.s. zondag speelt Margriet de laatste thuiswedstrijd van het huidige seizoen. Met daarna slechts nog één uitwedstrijd te gaan, staat er voor de ploeg niets anders meer op het spel dan de eer om zo hoog mogelijk te eindigen. Voor de Schadewijkers staat er nog wel een kleine mogelijkheid om een prijsje te pakken. In de derde periode strijden Boekel Sport, Avanti’31, Volkel en FC Schadewijk nog om de periodetitel. Schadewijk heeft alleen een kleine kans als ze zelf alle punten halen en de concurrenten ook punten laten liggen.

 
Schadewijk presteert de laatste maanden erg goed en is al 5 wedstrijden op rij ongeslagen. Margriet daarentegen deed het in de eerste twee periodes nog goed (5e en 3e plek) maar zakte de laatste periode dramatisch terug en staat in die periode slechts 12e. Zelfs Ulysses, dat de laatste plek bezet heeft in de derde periode meer punten vergaard dan Margriet.

 
Het seizoen gaat als een nachtkaarsje uit voor de bewoners van de Amstelhoef, een trieste afloop van een seizoen dat beter had verdiend. Oorzaken zullen we het maar niet over hebben, we gaan ons richten op volgend seizoen. Het is nu zaak dat degenen die spelen zich in de kijker spelen van de nieuwe trainer en alvast hun visitekaartje afgeven met goede prestaties en daarmee zorgen dat Margriet zo hoog mogelijk nog eindigt op de ranglijst. Een 7e plaats is nog haalbaar, maar dan moeten de laatste wedstrijden wel gewonnen worden.

 
Bij Schadewijk zijn de topscoorders  Benjamin Duah (13) en Danny Laukes (7), die samen al bijna de helft van de Schadewijkse doelpunten voor hun rekening namen.

 
Saillant detail : Danny Laukes speelde ooit bij Margriet en trainer Gaby Kuypers was Margriettrainer in twee seizoenen van 2012 tot 2014. Met hem degradeerde Margriet na 5 jaar 2e klasse terug naar de 3e klasse om het seizoen er op weer op de eerste plek te eindigen, maar het kampioenschap werd door een puntenstraf door de knvb Margriet ontnomen. Hierdoor was een beslissingsduel tegen Nooit Gedacht noodzakelijk en dat verloor Margriet en bleef ondanks de goede prestaties dat seizoen gewoon in de 3e klasse.

 
LAATSTE THUISWEDSTRIJD EXTRA AKTIVITEITEN

 
Bij Margriet wordt afscheid genomen van doelman Danny de Natris, die zijn actieve loopbaan beëindigd.

Daarnaast organiseert Stichting Amsteleind Promotion, in samenwerking met r.k.s.v. Margriet, een Business Meeting voor alle sponsoren en andere genodigden in de multifunctionele ruimte van het complex. Dit duurt tot 18.00 uur, waarna een gezellige voortzetting in het kantinedeel wordt opgeluisterd met een spetterend optreden van “DE VIER VILTJES”.


Ramon Verbiesen wist de eer te redden.


Margriet verliest van de kampioen.
 
Oss, 12 mei 2019
 
 
Margriet wist in eigen huis met 3-2 te winnen van Olympia’18 en dat was tot nu toe de enige verlieswedstrijd voor de mannen uit Boxmeer. Toen stond er voor een deel een ander elftal Margrieters in het veld en nu waren er te veel blessures om het Olympia’18 echt moeilijk te maken.

 
De eerste helft leek Margriet aanvankelijk goed partij te kunnen geven, maar  in de 7e en 21e minuut was het Olympia’18 dat erg slordig verdedigen van Margriet simpel afstrafte. De rust ging dan ook in met een 2-0 achterstand, bovendien raakte Margriet ook nog spits en topscoorder Kay van den Haterd kwijt. Hij werd steeds flink aangepakt en kon niet meer verder. In de 39e minuut kwam jeugdspeler Rob van de Ven hem vervangen.

 
Na rust was het in de 53e minuut een goed uitval via Joey van Lith die na een goed rush in schoot, doelman Jasper Görts wist die nog te keren, maar Ramon Verbiesen kon de bal in het net werken. Wie dacht dat het hierna nog een wedstrijd zou kunnen worden kwam bedrogen uit. Margriet deed zijn best, maar kon niet voorkomen dat spits Douwe Zwaan twee maal nog scoorde. De 3-1 met een wonderschone lob en de 4-1 door een voorzet bij de tweede paal fysiek sterker dan zijn verdediger over de lijn te drukken.

 
In middels had doelman Danny de Natris al twee maal met een goede redding zijn team voor een afgang behoed met puike reddingen. De Osse sluitpost speelt volgende week zondag in de stadsderby tegen FC Schadewijk zijn laatste thuiswedstrijd voor de bewoners van de Amstelhoef. De 36 jarige doelman heeft besloten dat dit zijn laatste seizoen is.

Opstelling Margriet:
Danny de Natris, Rob Ooms, Jorn van Bakel (46'Floris de Vries), Ruud Dielis, Roy Govers, Lars v.d. Kamp, Mitch Pennings, Ramon Verbiesen  (73' Veron Lionarons), Kay van den Haterd (39'Rob van de Ven), Jeffrey van Vlijmen, Joey van Lith.


Margriet 2 geeft degradatiekandidaat 3 punten
 
Someren, 12 mei 2019

   
Margriet mag het zichzelf vandaag kwalijk nemen dat Someren 3 de 3 punten in Someren hield. Een erg slappe wedstrijd, vol met fouten, resulteerde in een 3-0 nederlaag. Een punt was vandaag genoeg geweest voor definitief lijstbehoud. De kans lijkt klein dat het nog mis kan gaan voor Margriet, maar zolang niks definitief is...

   
Margriet begon het eerste deel van de wedstrijd nog best aardig. Someren koos er duidelijk voor om in te zakken en het Margriet moeilijk te maken. Margriet kwam daar in het begin nog wel een paar keer (half) doorheen wat resulteerde in wat kansjes, maar later in de eerste helft werden de voorste 3 bijna niet meer bereikt. Het was Someren dat nog een aantal keer gevaarlijk kon counteren en bijna op voorsprong kwam, was het niet dat keeper Wouter van den Boogaard met een fantastische redding zijn doel schoon hield.
 

   
Na de rust was er bij Margriet overduidelijk iets mis. Veel passes waren te hard, te zacht, niet zuiver en de duels gingen makkelijk verloren. Na balverlies ging Someren er op rechts vandoor en de voorzet werd bij de tweede paal binnengelopen. Halverwege de tweede helft scoorde Someren nogmaals, nu via een corner. Margriet stond niet op te letten en vergat de bal weg te werken waardoor Someren doel trof. 10 minuten voor tijd werd de eindstand op het bord gezet, 3-0.
 

   
Margriet liep vervolgens met het schaamrood op de kaken van het veld en zal nu volgende week, als Mierlo Hout op bezoek komt, definitief lijstbehoud moeten realiseren. De uitwedstrijd in het begin van het seizoen werd met 1-2 gewonnen destijds.
 
TC Nieuws (13)
Oss, 8 mei 2019

Na alle nieuws over de spelers van selektie 1 die toezegden te blijven bij Margriet, alsmede enkele nieuwkomers ( zie seizoen 2019/2020 ), werd vandaag bekend gemaakt wie er weggaan of stoppen:Danny de Natris

Danny is was de eerste doelman van Margriet de afgelopen seizoenen. In het verleden was hij al eens eerder gestopt, maar nu heeft hij te kennen gegeven zijn keepershandschoenen definitief vaarwel te zeggen. Of de dit jaar 36-jarige nog iets gaat doen binnen Margriet, of mogelijk in de toekomst, is nog niet bekend.
Danny zal 19 mei a.s. afscheid nemen van zijn thuispubliek.

Fazli Ibis

Fazli heeft besloten een jaar te stoppen en te zorgen dat hij na alle blessureleed weer gezond wordt.
Afgelopen seizoen kwam hij slechts enkele malen in het veld, maar werd door hardnekkige blessures steeds weer teruggeworpen.
Wij hopen dat hij in dat jaar herstelt en mogelijk zien we hem daarna weer terug.


Wouter van den Boogaard

Wouter heeft besloten lager te gaan voetballen na een lange carrière in de selektie. Een aantal seizoenen was hij de eerste doelman, besloot te gaan voetballen en speelde bij de reserves, waar hij enkele seizoenen geleden weer onder de lat ging staan en regelmatig aanwezig was als reserve-doelman bij team 1.


Dilan Heurkens

Dilan startte dit seizoen bij Margriet en was wisselend doelman van Margriet 2 en reserve bij team 1.
Hij heeft besloten Margriet te verlaten, waar hij naar toe gaat is (nog) niet bekend.
We wensen hem het allerbeste in het vervolg van zijn keeperscarrière.


Update:
Max van Berkom

Max heeft besloten toch te stoppen met selektievoetbal en gaat terug naar OSS'20 waar hij in een lager
team gaat voetballen.Wij wensen hem het allerbeste.Gert-Jan van der Leest

Gert-Jan heeft besloten te stoppen als leider van Margriet 1.
Wij bedanken hem voor de samenwerking en wensen hem het allerbeste.

Voorbeschouwing
Kan Margriet het kunststukje herhalen?
 
Oss, 8 mei 2019

 
Op zondag 25 november was het Margriet dat op eigen veld de winst pakte tegen Olympia’18 uit Boxmeer. Het werd een 3-2 overwinning voor de Ossenaren door een doelpunt van Joey Schuurmans, een doelpunt van Jeffrey van Vlijmen en in de slotfase een doelpunt van de ingevallen jeugdspeler Rob van de Ven.

 
Nu blijkt dat Margriet dan ook de enige ploeg is die dit in de tot nog toe 23 wedstrijden van de competitie is gelukt. Komend weekend is de situatie al weer omgedraaid van toepassing. Margriet gaat nu naar Boxmeer, Olympia’18 is met “twee vingers in de neus” al in april kampioen geworden en staat inmiddels op 60 punten met een respectabel doelsaldo van +56 (73 voor en slechts 17 tegen).

 
Hoofdtrainer van de Boxmeerse ploeg is Wil Beijer en zal zijn ploeg aansporen om a.s. zondag te proberen dit “vlekje op het blazoen” van de kampioenen weg te werken door nu wel Margriet te verslaan. Met topscoorder Douwe Zwaan in de gelederen is dat ook niet zo’n gekke gedachte, hij wist dit seizoen in de competitie al 35 keer het net te doen bollen en dat is vrijwel de helft van de totaalscore van de Boxmeerse ploeg.

 
Voor Margriet staat er nog steeds de eer op het programma. De ploeg steeg een plekje (van 9 naar 8) afgelopen zondag door een puike overwinning op Handel (2-4) door doelpunten van Kay van den Haterd (3x) en Ramon Verbiesen (1x). Blijft nog steeds dat er punten moeten komen om nog wat verder te stijgen. Dat kan, de week daarop komt immers FC Schadewijk op bezoek op de Amstelhoef en die staan samen met Handel met een gelijk aantal punten op de nrs. 6 en 7. Dat met maar 1 punt meer dan Margriet. Ook plaats 5 is voor de bewoners van Sportpark Amstelhoef nog in zicht en daar staat Boekel Sport dat komend weekend naar Excellent gaat.

 
Echter blijft het oppassen, want vlak onder Margriet staan Nooit Gedacht en Excellent met beide 1 punt minder ook te trappelen om over Margriet heen te springen, terwijl nr. 11 Vitesse maar 6 punten achter staat en een veel makkelijker programma heeft dan Margriet.  Met de mogelijkheden die er zijn, is de plaats 5 t/m 11 haalbaar, wat het gaat worden hangt van het team af. Ze zullen er voor moeten blijven knokken om het beste resultaat te boeken dat mogelijk is.


Kay van den Haterd scoorde
een onvervalste Hattrick.


Margriet pakt 3 punten bij Handel
Handel, 5 mei 2019

Margriet begon onbevangen aan de wedstrijd omdat ze eigenlijk nergens meer om spelen, alleen de eer is er mee gediend.

Hoewel Handel fel begon, was het Margriet dat al snel op voorsprong kwam. Zo was het al raak na 2 min door een foute terug speelbal van Handel waar Kay van den Haterd alert en gretig gebruikt van maakte en 0-1 intikt. Ook Handel had enkele kleine kansen in het eerste kwartier, maar was onzorgvuldig in de afwerking. Na14 min. was het weer Kay van den Haterd die 0-2 maakt. Weer door een foute terugspeelbal was hij er als de kippen bij om de bal achter de doelman te prikken. In de 34 min maakt Kay een ouderwetse hattrick door de 0-3 te scoren. Nog geen 2 minuten later krijgt Handel een penalty na een wat ongelukkige handsbal en scoort Rob Manders de 1-3. Tot de rust blijft de stand ongewijzigd.

In de  tweede helft probeert Handel vol druk te zetten door met 3 aanvallers te gaan spelen waardoor Margriet terug uit moest. Beide elftallen kregen nog wel wat kansen die of gered werden door de keepers of op de paal gingen maar toch was het Margriet dat in de 65 min. toch de  1-4 maakt door een goede assist van de net ingevallen Joey van Lith die  zijn debuut maakte. Ramon Verbiesen  werkt de assist goed binnen en het is 1-4.
Handel zet nog wel aan voor een slotoffensief, maar te vergeefs. In de 73 min krijgt Handel nog een penalty, weer genomen door Rob Manders die de eindstand op  2-4 brengt.

Met dit resultaat stijgt Margriet weer op de ranglijst een plaatsje en staat nu op de  8e plek. Alle teams hebben nu eindelijk een gelijk aantal wedstrijden gespeeld (23) en de laatste 3 wedstrijden staan voor de boeg. Bovenin is de beslissing al in april gevallen, Olympia’18 werd met ruime voorsprong al vroegtijdig kampioen en pakte de eerste periode. Schijndel pakte de tweede periode en de derde periode is spannend, want hierin doen nog meerdere ploegen mee om die binnen te halen. Onderin lijkt het lot van Ulysses bezegeld. Zeker met Volkel en Olympia’18 als tegenstanders de komende weken zullen  de 5 punten achterstand een niet te nemen barrière zijn. Maar….. je weet het nooit. De ploeg uit Megen achtervolgt het Helmondse MULO en het Constantia uit Wanroij. Die in de huidige stand op de nacompetitieplaatsen staan voor klasse behoud.
 
Voor Margriet is het zeker dat ze volgend seizoen weer in de derde klasse uitkomen.

Opstelling Margriet:
Danny de Natris, Rob Ooms, Jorn van Bakel, Ruud Dielis, Roy Govers, Lars van de Kamp, Mitch Pennings, Ramon Verbiesen, Kay van den Haterd (Joey van Lith), Jeffrey van Vlijmen (Rob van de Ven), Jessie van de Kamp (Floris de Vries).
 

Margriet 2 verliest van Sparta ‘25 2
 
Oss, 5 mei 2019

   
Sparta ‘25 kwam vandaag op bezoek in Oss. Na 90 minuten voetballen namen ze de volle 3 punten mee naar Beek en Donk. Margriet had dit vooral aan zichzelf te danken. Er werd vandaag niet geweldig gespeeld en de goals werden te makkelijk weggegeven.

Margriet had in het eerste deel van de wedstrijd het overwicht, maar het was ongelofelijk slordig. Veel passes kwamen niet aan en de duels werden vaker verloren dan gewonnen. Halverwege de eerste helft kwam Sparta ‘25 op voorsprong. Niet snel daarna gaf Margriet een tweede goal cadeau en stond het al 0-2. 10 minuten voor rust deed Margriet iets terug de vorm van Wouter Bouwman. Een vrije trap werd in de muur geschoten en Wouter pikte de bal zelf op. Hij omspeelde meerdere spelers van Sparta ‘25 om vervolgens in de korte hoek binnen te schieten.

Tijdens de rust was er goed overleg geweest, maar dit mocht niet baten. Al na enkele minuten in de tweede helft kwam Sparta ‘25 al op 1-3. Margriet deed wel direct iets terug, maar dit bleek uiteindelijk niet genoeg te zijn. Rick van Rodijnen gaf de bal vanaf rechts strak voor en een verdediger van Sparta ‘25 joeg de bal in eigen doel. De hoop was op dit punt even terug, maar Sparta ‘25 kwam snel daarna weer op 2-4. Margriet kreeg het niet meer voor elkaar om nogmaals een aansluitingstreffer te maken en Sparta ‘25 liep in het slot van de wedstrijd uit naar 2-6.

Volgende week zondag speelt Margriet in en tegen Someren en er zal alles aan gedaan worden om weer eens met 3 punten te staan na 90 minuten voetballen. De aftrap is om 13.00 uur volgende week

Terug naar de inhoud